Lajme

Në 20 vjetorin e ndarjes nga jeta, UP përkujton ish-rektori...
Në 20 vjetorin e ndarjes nga jeta, UP përkujton ish-rektori...

Jeta dhe vepra e ish – rektorit të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” prof. dr. Ejup Statovcit është përkujt...

read more
NJOFTIM LIDHUR ME ECURINË E PROCESIT TË NDËRTIMIT TË OBJEKT...
NJOFTIM LIDHUR ME ECURINË E PROCESIT TË NDËRTIMIT TË OBJEKT...

Me anë të këtij njoftimi, menaxhmenti i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” informon studentët, stafin dhe të...

read more
Orë përkujtimore në 20 vjetorin e vdekjes se Prof. Ejup Sta...
Orë përkujtimore në 20 vjetorin e vdekjes se Prof. Ejup Sta...

Universiteti i Prishtinës "Hasan Prishtina" fton të gjithë studentët dhe profesorët që të marrin pjesë në orën përkujti...

read more
Rektori Dema, pjesë e konferencës “Liritë dhe përgjegjësitë...
Rektori Dema, pjesë e konferencës “Liritë dhe përgjegjësitë...

Rektori i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, prof. dr. Marjan Dema, mori pjesë në konferencën “Liritë dhe p...

read more
Profesorët e UP-së përzgjidhen ekspertë për vlerësimin e un...
Profesorët e UP-së përzgjidhen ekspertë për vlerësimin e un...

Prof. Ass. Dr. Rozafa Koliqi dhe prof. ass. dr. Dukagjin Zeka, profesorë në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina...

read more
Ftesë për aplikim për pjesëmarrje në konferencën HNMUN
Ftesë për aplikim për pjesëmarrje në konferencën HNMUN

Harvard National Model United Nations (HNMUN) është konferenca më e madhe dhe më prestigjioze në botë që organizohet ng...

read more
ZKPS organizon prezantim për shkrim akademik me ligjërues F...
ZKPS organizon prezantim për shkrim akademik me ligjërues F...

Sot në Rektoratin e Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” është mbajtur prezantim me udhëzime për shkrim akadem...

read more
Me mbledhje komemorative, kujtohet jeta dhe vepra e profeso...
Me mbledhje komemorative, kujtohet jeta dhe vepra e profeso...

Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” (FIEK) ka organizua...

read more
Prev 1