Në Ditën e Tokës, pastrohet kampusi i UPHP-së dhe mbillen 1...
Në Ditën e Tokës, pastrohet kampusi i UPHP-së dhe mbillen 1...

Dita e Tokës, 22 prilli, u shënua me disa aktivitete në kampusin e Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, ku ndër të tjerash u bë pastrimi i kampusit të Universi...

Read more
Certifikohen studentët frankofonë të UPHP-së për pjesëmarrj...
Certifikohen studentët frankofonë të UPHP-së për pjesëmarrj...

Studentëve të Fakultetit të Filologjisë nga departamenti i Gjuhës dhe Letërsisë Frënge në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”, u janë ndarë certifikatat për pje...

Read more

University of Prishtina

Rectors Program

THE WORK PROGRAM OF RECTOR UNTIL SEPTEMBER 30th, 2020

Read more
Statute

STATUTE OF THE UNIVERSITY OF PRISHTINA "HASAN PRISHTINA"

Read more
Strategy

STRATEGY AND ACTION PLAN OF THE UNIVERSITY OF PRISHTINA

Read more

MANAGEMENT

103,427

FOLLOWERS

300

ADMINISTRATIVE STAFF

41,942

STUDENTS

900

ACADEMIC STAFF

Bursa Studimi

Apr

Erasmus + Mobility në Riga Technical University, Letoni

read more 23
Erasmus + Mobility në Riga Technical University, Letoni

Apr

Erasmus + në Justus-Liebig-Universität Giessen, Gjermani

read more 6
Erasmus + në Justus-Liebig-Universität Giessen, Gjermani

Apr

Call for Applications Erasmus+ for Students

read more 5
Call for Applications Erasmus+ for Students

Apr

Erasmus + në Universitetin e La Sapienzës në Itali

read more 3
Erasmus + në Universitetin e La Sapienzës në Itali

Rekomandime

I will never forget the time I spent in Prishtina. I believe that applying to PISU was definitely one of the best decisions I've made during my master program.

Ikumi Ishidate- Happy Student

International Summer university of Prishtina, is one of the best experiences which every student of Kosovo should undergo.

Gylymser Hoxhaj- Happy Student