News

Qendra për Energji dhe Qëndrueshmëri e UP-së certifikon 53 ...
Qendra për Energji dhe Qëndrueshmëri e UP-së certifikon 53 ...

Sot, në ambientet e Ministrisë së Ekonomisë dhe Ambientit, u mbajt ceremoni simbolike e ndarjes së certifikatave për au...

read more
Profesoresha Ilire Vinca nominohet në Ligën e Gruas Profesi...
Profesoresha Ilire Vinca nominohet në Ligën e Gruas Profesi...

Profesoresha e Fakultetit të Arteve në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”, Ilire Vinca, është nominuar për he...

read more
REKTORI SAHITI URON 13 VJETORIN E PAVARËSISË SË KOSOVËS
REKTORI SAHITI URON 13 VJETORIN E PAVARËSISË SË KOSOVËS

Me rastin e festës së 17 Shkurtit – Pavarësisë së Kosovës, rektori i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, pro...

read more
Universiteti i Prishtinës feston 51-vjetorin e themelimit
Universiteti i Prishtinës feston 51-vjetorin e themelimit

Me ceremoni solemne, sot Universiteti i Prishtinës ‘Hasan Prishtina” shënoi 51-vjetorin e themelimit të tij. Të pranish...

read more
UP-ja pranon pajisje teknologjike për saldim si donacion ng...
UP-ja pranon pajisje teknologjike për saldim si donacion ng...

Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” ka pranuar dje pajisje për saldim, ve...

read more
Prev 1