Hapet hirrja për aplikim për bursa në programin Mevlana në Universitetin Balikesir
Është hapur thirrja për aplikim për aplikim për bursa shkëmbimi për vitin akademik 2018-2019 në kuadër të Programit Mevlana Exchange.

Mevlana Exchange Programme është një program i cili mundëson shkëmbimin e studentëve dhe stafit akademik midis Universitetit të Prishtinës dhe disa universiteteve turke me të cilat Universiteti i Prishtinës ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi. Nga programet e shkëmbimit për studentët dhe stafin akademik ofrohen bursa në Universitetin Balikesir në këto fusha studimi :

Gjuhë dhe letërsi turke 

Për më shumë informacion mbi kriteret dhe dokumentacionin shihni dokumentet e bashkëlidhura si dhe të kontaktoni zyrat e Programit të Shkëmbimit Mevlana :

E-mail:  [email protected] 

Dinçer Kanbur 

http://www.yok.gov.tr/web/mevlana

ulaum.balikesir.edu.tr   

International Office at the University of Balıkesir

Afati për aplikim: 07 shkurt 2018– 26 shkurt 2018

Dokumentat duhen dorëzuar pranë Zyrës për Marrëdhënie me Jashtë në Rektoratin e Universitetit të Prishtinës si edhe të skanuara përmes adresës: [email protected] 

Mevlana Exchange program 2018

Candidate Student Application Form 2018 Balikesir