News

Announcement - University of Minnesota & University of Pris...
Announcement - University of Minnesota & University of Pris...

University of Minnesota and UP’s Faculty of Agriculture and Veterinary partnered through the Transformational Leadershi...

read more
PËRFUNDOI TRAJNIMI I PARË  “MËSIMDHËNIA NË ARSIMIN E LARTË”...
PËRFUNDOI TRAJNIMI I PARË “MËSIMDHËNIA NË ARSIMIN E LARTË”...

Ftesës së Qendrës për Përsosmëri në Mësimdhënie të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” për aplikim për trajni...

read more
Nënshkruhet Marrëveshja e Bashkëpunimit ndërmjet UP-së dhe ...
Nënshkruhet Marrëveshja e Bashkëpunimit ndërmjet UP-së dhe ...

Sot, në rektoratin e Universiteti të Prishtinës “Hasan Prishtina” u nënshkrua Marrëveshja e Bashkëpunimit ndërmjet UP-s...

read more
CERTIFIKOHET GJENERATA E VI-TË E PRAKTIKANTËVE NË QENDREN P...
CERTIFIKOHET GJENERATA E VI-TË E PRAKTIKANTËVE NË QENDREN P...

Salla e kuqe e Rektoratit të Universitetit të Prishtinës “ Hasan Prishtina “, ishte hapësira mikëpritse për gjeneraten ...

read more
Nënshkruhet Marrëveshja e Mirëkuptimit ndërmjet Universitet...
Nënshkruhet Marrëveshja e Mirëkuptimit ndërmjet Universitet...

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” ka nënshkruar Marrëveshje Mirëkuptim më Agjencinë e Statistikave të Kosovë...

read more
GO STYRIA RESEARCH SCHOLARSHIP at the University of Graz 20...
GO STYRIA RESEARCH SCHOLARSHIP at the University of Graz 20...

Go Styria is a scholarship program for master and doctoral students as well as Post Docs interested in a short term r...

read more
KOSOVO LAW FACULTY INSTRUCTIONAL DEVELOPMENT LLM PROGRAM (K...
KOSOVO LAW FACULTY INSTRUCTIONAL DEVELOPMENT LLM PROGRAM (K...

The Center for Democratic Governance and Rule of Law at Ohio Northern University, in cooperation with ONU’s LL.M. in De...

read more
“Kultura e bashkëjetesës në Kosovë dhe Urbanizimi i ri
“Kultura e bashkëjetesës në Kosovë dhe Urbanizimi i ri"

Thirrje e hapur për studentë të Universitetit të Prishtinës dhe arkitektë të rinj

read more
Profesori i Universitetit të Prishtinës mbron me sukses int...
Profesori i Universitetit të Prishtinës mbron me sukses int...

Profesori i të Drejtës Ndërkombëtare në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”, prof. dr. Qerim Qerimi me dëshmit...

read more
Prev 1