UP organizoi punëtorinë e radhës të Trupave këshillëdhënës ...
UP organizoi punëtorinë e radhës të Trupave këshillëdhënës ...

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina”, me përkrahje të projektit EYE – Enhancing Youth Employment, organizoi punëtorinë me temë “Si të funksionalizohen dhe fuqizoh...

Read more
UP organizon konferencën ndërkombëtare “Shoqëria e bazuar n...
UP organizon konferencën ndërkombëtare “Shoqëria e bazuar n...

Në Fakultetin Ekonomik të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” u mbajt Konferenca e Parë Ndërkombëtare me titull “Shoqëria e bazuar në njohuri, si strategji për...

Read more

Universiteti i Prishtinës

Programi i punës

PROJEKT PROGRAMI I PUNËS SË REKTORIT DERI MË 30.9.2020

Shkarko
Statuti

STATUTI I UNIVERSITETIT TË PRISHTINËS ”HASAN PRISHTINA”

Shkarko
Strategjia

PLANI STRATEGJIK I UNIVERSITETIT TË PRISHTINËS 2017-2019

Shkarko

Menaxhmenti

99,757

FOLLOWERS

11,223

CLASSES COMPLETE

71,774

STUDENTS

1449

PROFESSORS

Bursa Studimi

Nov

Erasmus + në Universitetin e Salzburgut - Austri

read more 16
Erasmus + në Universitetin e Salzburgut - Austri

Nov

ERASMUS+ NË Cumhuriyet University, TURQI

read more 16
ERASMUS+ NË Cumhuriyet University, TURQI

Nov

Hapet Thirrja për Bursa në Programin Erasmus+ në Universite...

read more 13
Hapet Thirrja për Bursa në Programin Erasmus+ në Universite...

Nov

Erasmus+ student mobility at the International Institute of...

read more 3
Erasmus+ student mobility at the International Institute of...

Rekomandime

I will never forget the time I spent in Prishtina. I believe that applying to PISU was definitely one of the best decisions I've made during my master program.

Ikumi Ishidate- Happy Student

International Summer university of Prishtina, is one of the best experiences which every student of Kosovo should undergo.

Gylymser Hoxhaj- Happy Student