Lajme

Në Ditën e Tokës, pastrohet kampusi i UPHP-së dhe mbillen 1...
Në Ditën e Tokës, pastrohet kampusi i UPHP-së dhe mbillen 1...

Dita e Tokës, 22 prilli, u shënua me disa aktivitete në kampusin e Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, ku nd...

read more
Certifikohen studentët frankofonë të UPHP-së për pjesëmarrj...
Certifikohen studentët frankofonë të UPHP-së për pjesëmarrj...

Studentëve të Fakultetit të Filologjisë nga departamenti i Gjuhës dhe Letërsisë Frënge në Universitetin e Prishtinës “H...

read more
Studentët e UPHP-së, “me motor” drejt Spanjës
Studentët e UPHP-së, “me motor” drejt Spanjës

Tash një vit, një grup i studentëve të Fakultetit të Inxhinierisë Mekanike (FIM) të Universitetit të Prishtinës “Hasan ...

read more
NË FAKULTETIN JURIDIK TË UPHP-SË U DISKUTUA PËR TË DREJTËN ...
NË FAKULTETIN JURIDIK TË UPHP-SË U DISKUTUA PËR TË DREJTËN ...

Në Gjykatoren e Fakultetit Juridik të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, me rastin e shënimit të Ditës Ndër...

read more
Komiteti Këshillëdhënës për Financa i UPHP-së prezanton Man...
Komiteti Këshillëdhënës për Financa i UPHP-së prezanton Man...

Komiteti Këshillëdhënës për Financa i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” në kuadër të tryezës “Reforma e sis...

read more
Mbahet takimi i parë i grupit punues për trajtimin e dukuri...
Mbahet takimi i parë i grupit punues për trajtimin e dukuri...

Në Rektoratin e Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, u mbajt takimi i parë i grupit punues për diskutimin e d...

read more
UPISC – konferenca që po sjellë “Evropën” në Kosovë
UPISC – konferenca që po sjellë “Evropën” në Kosovë

Vegim Hoti, presidenti i Konferencës Ndërkombëtare Studentore të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” (UPISC) ...

read more
Prof. Asst. Dr. Sefer Avdiaj mësimdhënës në UP po qendron n...
Prof. Asst. Dr. Sefer Avdiaj mësimdhënës në UP po qendron n...

Prof.Asst.Dr. Sefer Avdiaj mësimdhënës në Departamentin e Fizikes në UP po qendron në National Institute of Standards a...

read more
University of Luxembourg international Summer School
University of Luxembourg international Summer School

The University of Luxembourg invites you to decode Europe and follow the traces of its past during an International Sum...

read more
Prev 1