Rektori Dema vizitë zyrtare në Universitetin Shtetëror të A...
Rektori Dema vizitë zyrtare në Universitetin Shtetëror të A...

Rektori i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, prof. dr. Marjan Dema, i shoqëruar nga prorektorët, prof. dr. Naser Sahiti dhe prof. dr. Faton Berisha janë duke...

Më shumë
Kriteret e punësueshmërisë në kompani botërore dhe njohja e...
Kriteret e punësueshmërisë në kompani botërore dhe njohja e...

Qendra për Zhvillim të Karrierës e Universitetit të Prishtinës prezantoi sot para studentëve dhe të diplomuarve të UP-së profilin e kompanisë botërore “Sutherland Global...

Më shumë

Universiteti i Prishtinës

Programi i punës

PROJEKT PROGRAMI I PUNËS SË REKTORIT DERI MË 30.9.2020

Shkarko
Statuti

STATUTI I UNIVERSITETIT TË PRISHTINËS ”HASAN PRISHTINA”

Shkarko
Strategjia

PLANI STRATEGJIK I UNIVERSITETIT TË PRISHTINËS 2017-2019

Shkarko

Menaxhmenti

99,757

FOLLOWERS

11,223

CLASSES COMPLETE

71,774

STUDENTS

1449

PROFESSORS

Bursa Studimi

Sep

Hapet Thirrja për Bursa në Programin Erasmus+ në Middle Eas...

read more 20
Hapet Thirrja për Bursa në Programin Erasmus+ në Middle Eas...

Sep

Hapet Thirrja për Bursa në Programin Erasmus + Mobility në ...

read more 19
Hapet Thirrja për Bursa në Programin Erasmus + Mobility në ...

Sep

Call for Applications Erasmus+ Staff Training

read more 18
Call for Applications Erasmus+ Staff Training

Sep

Erasmus+  në "University of Applied Sciences and Arts”, Dor...

read more 15
Erasmus+  në

Rekomandime

I will never forget the time I spent in Prishtina. I believe that applying to PISU was definitely one of the best decisions I've made during my master program.

Ikumi Ishidate- Happy Student

International Summer university of Prishtina, is one of the best experiences which every student of Kosovo should undergo.

Gylymser Hoxhaj- Happy Student
Instagram
Kontakti