Rektori Dema përshëndet punimet e Kongresit të 4-të të Shoqatës së Kardiologëve të Kosovës

 
 • Rektori Dema përshëndet punimet e Kongresit të 4-të të Shoqatës së Kardiologëve të Kosovës
  27 maj @ 02:15

  Rektori i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, Prof. Dr. Marjan Dema mori pjesë në hapjen e Kongresit të 4-të të Shoqatës së Kardiologëve të Kosovës.
  […]

   
 

Universiteti i Prishtinës promovon 10 doktorantë të rinj

 
 • Universiteti i Prishtinës promovon 10 doktorantë të rinj
  26 maj @ 08:49

  Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” sot ka mbajtur ceremoninë e promovimit të 10 doktorëve të rinj të shkencave. Këta doktorantë janë nga Fakulteti i Mjekësisë, Fakulteti Filozofik dhe Fakulteti i Shkencave Matematiko – Natyrore […]

   
 

Njoftim për studentët që kanë aplikuar në Universitetin Veror Ndërkombëtar të Prishtinës

 
 • 26 maj @ 02:22

  Universiteti Veror Ndërkombëtar i Prishtinës po afrohet.
  Ju njoftojmë që të gjithë studentët që kanë plotësuar kriteret e kërkuara nga UVNP, janë përzgjedhur nga profesorët e kurseve përkatëse.
  Për t’u njoftuar me këtë përzgjedhje, të[…]

   
 

Hapet ekspozitë kreative e studentëve të skulpturës në UP

 
 • Hapet ekspozitë kreative e studentëve të skulpturës në UP
  25 maj @ 08:56

  Në kuadër të “Muajit Artistik të Fakultetit të Arteve të Bukura” në Galerinë e Fakultetit të Arteve në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina” u hap ekspozita e tretë me radhë e punimeve kreative të studentëve të këtij Fakulte[…]

   
 
 |<  < 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10  >  >| 
 

Kalendari e lajmeve

 
 

Shpallje & Ngjarje