Të nderuar studentë,

Ju njoftojmë se testi i Gjuhës Angleze do të mbahet të premten në Fakultetin Ekonomik, në Amfiteatrin e madh. Studentët do të ndahen në dy grupe, grupi i parë në ora 13:00 dhe grupi i dytë në ora 14:00.

Kandidatët duhet të kenë me vete një dokument identifikimi (pasaportë ose letërnjoftimin).

Kandidatët që më parë janë njoftuar të sjellin transkriptën e notave nga fakulteti përkatës luten t’i dërgojnë ato deri me datën 18.05.2017, në email-in [email protected] .

Studentët të cilët nuk plotësojnë dokumentacionin përkatës e humbasin të drejtën për të marrë pjesë në test!