Rektori Dema hap punimet e Kongresit të III-të Kombëtar të Reumatologëve të Kosovës

 
 • Rektori Dema hap punimet e Kongresit të III-të Kombëtar të Reumatologëve të Kosovës
  03 nëntor @ 02:27

  Shoqata e Reumatologëve të Kosovës e mbështetur nga Ministria e Shëndetësisë, po organizon sot dhe nesër Kongresin e 3-të kombëtar të reumatologëve të Kosovës me pjesëmarrje ndërkombëtare.
  […]

   
 

Po mbahen “Ditët e Orientimit” për brucoshët

 
 • Po mbahen “Ditët e Orientimit” për brucoshët
  01 nëntor @ 09:43

  “Rëndësia e shërbimeve të karrierës për zhvillimin tuaj personal dhe profesional" ishte tema që u prezantua sot në ambientet e Qendrës për Zhvillimin e Karrierës të Universitetit të Prishtinës. Kjo është njëra nga temat, në mesin e katër sosh, […]

   
 

U mbajt “Kongresi i Parë Ndërkombëtar i Shkencave Juridike dhe Ekonomike”

 
 • U mbajt “Kongresi i Parë Ndërkombëtar i Shkencave Juridike dhe Ekonomike”
  31 tetor @ 03:03

  “QASJE 1” zuri vend në ambientet e Amfiteatrit të Madh të Bibliotekës Kombëtare “Pjetër Bogdani” përgjatë dy ditëve të këtij vikendi. Datat 29 dhe 30 tetor 2016 bënë bashkë rreth 150 studentë dhe profesionistë të shkencave juridike[…]

   
 

CEREMONIA SOLEMNE E NDARJES SË CERTIFIKATAVE PËR GJENERATËN E DYTË TË PRAKTIKANTËVE NË KËNDET INFORMUESE TË QENDRËS PËR ZHVILLIM TË KARRIERËS NË UNIVERSITETIN E PRISHTINËS ’HASAN PRISHTINA’ .

 
 • CEREMONIA SOLEMNE E NDARJES SË CERTIFIKATAVE PËR GJENERATËN E DYTË TË PRAKTIKANTËVE NË KËNDET INFORMUESE TË QENDRËS PËR ZHVILLIM TË KARRIERËS NË UNIVERSITETIN E PRISHTINËS ’HASAN PRISHTINA’ .
  28 tetor @ 10:21

  Gjenerata e dytë e praktikanteve në këndet informuese të QZhK-së, filloi punën praktike me 12 Prill deri me 12 Korrik 2016. Praktikantët përfunduan me suksese modulin e parë të trajnimeve me temën "Si ti qasemi tregut të punës", "Përgaditja[…]

   
 
 |<  <  14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23  >  >| 
 

Kalendari e lajmeve

 
 

Shpallje & Ngjarje