UP-ja në përgatitjet e fundit për të ofruar nikoqirllëk për qindra studentë nga vende të ndryshme të botës

 
 • UP-ja në përgatitjet e fundit për të ofruar nikoqirllëk për qindra studentë nga vende të ndryshme të botës
  31 maj @ 08:34

  Rreth 350 studentë, vendorë e ndërkombëtar, nga vende të ndryshme të botës, nga data 5 korrik deri më15 korrik 2016, do të jenë pjesëmarrës në Universitetin Veror Ndërkombëtar të Prishtinës, në të cilin do të ofrohen gjithsej 11 kurse nga fusha të ndryshm[…]

   
 

Njoftim për bursa të magjistraturës në kuadër të programit Fondi Kosovaro Amerikan për Edukim​ - KAEF

 
 • 24 maj @ 10:01

  Programi Fondi Kosovaro Amerikan për Edukim​ – KAEF ofron bursa të magjistraturës për studentët Kosovarë​ për të studiuar në SHBA.
  ​Për më shumë informata dhe​ detaje​ rreth këtij programi mund te gjeni në uebfaqën e programit:  

 

Rektori, Prof. Dr. Marjan Dema, merr pjesë në Konferencën: '2nd Joint Science Conference-Moving Forward: Guidelines to Improved Science Systems'

 
 • Rektori, Prof. Dr. Marjan Dema, merr pjesë në Konferencën:
  23 maj @ 04:40

  Rektori i UP-së, Prof. Dr. Marjan Dema së bashku me Prorektorin për Bashkëpunim Ndërkombëtar Prof. Dr. Afrim Hoti, me ftese te Akademise se Shkencave të Austrise, po marrin pjese ne Konferencen: '2nd Joint Science Conference-Moving Forward: Guidelines to […]

   
 

Rektori i Universitetit te Prishtines “Hasan Prishtina” Prof. Dr Marja Dema priti në vizitë Rektorin e Universitetit Haceteppe të Ankaras, Prof.Dr. Abdurrahim Hakuk Ozen dhe Ministri i Administratës Publike te Republikës së Kosovës, z.Ministri Yagcilar.

 
 • Rektori i Universitetit te Prishtines “Hasan Prishtina” Prof. Dr Marja Dema priti në vizitë Rektorin e Universitetit Haceteppe të Ankaras, Prof.Dr. Abdurrahim Hakuk Ozen dhe Ministri i Administratës Publike te Republikës së Kosovës, z.Ministri Yagcilar.
  20 maj @ 09:25

  Në vazhdën e vizitave të shumta të realizuara këtë jave në Universitetin e Prishtinës, Rektori këtij institucioni Prof. Dr. Marjan Dema priti në vizitë Rektorin e Universitetit Haceteppe në Ankara Prof.Dr. Abdurrahim Hakuk Ozen dhe Ministri i Administrate[…]

   
 
 |<  < 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10  >  >| 
 

Kalendari e lajmeve

 
 

Shpallje & Ngjarje