• Mirë se vini në Universitetin e Prishtinës "Hasan Prishtina"!

    I dedikuar për mësim dhe hulumtim, sipas vlerave e sistemeve perëndimore, Universiteti i Prishtinës po bën hapa të guximshëm për të shkuar kah Procesi i Bolonjës.

Prorektorja për Zhvillim dhe Cilësi Prof. Merita Berisha - mori pjesë në takimin e ekspertëve vlerësues në Fakultetin e Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës

Më datë 22 Prill 2014, Prorektorja për zhvillim dhe cilësi Prof. Merita Berisha dhe stafi i Zyrës për Zhvillim Akademik morën pjesë në takimin e ekspertëve vlerësues në Fakultetin e Ndërtimtarisë ...

Më shumë

2015-2016 Hubert H. Humphrey Fellowship Program

 
The application season is now open! The application deadline is Friday, August 1, 2014.

The Hubert H...

Më shumë

Nën udhëheqjen e Prorektorës për Zhvillim dhe Cilësi Prof. Merita Berisha – U organizua takimi i radhës i Komisionit Qendror për Sigurimin e Cilësisë (KSC)

Më datën 17 Prill 2014, u organizua takimi i dytë me radhë i Komisionit Qendror për Sigurim të Cilësisë.
Temat kryesore të cilat u shtjelluan nga ky komision ishin: procesi i ri-akreditimit...

Më shumë

Vendim për zgjedhjet e studentëve të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”

 
Në bazë të nenit 11 pika 1 të Rregullores për zgjedhjet e studentëve të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, Këshilli Drejtues i Universitetit të Prishtinës, në ...

Më shumë

Fillon afati për aplikim në Universitetin Veror Ndërkombëtar të Prishtinës

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” e ka hapur aplikimin për pjesëmarrjen e studentëve në edicionin XIV të Universitetit Veror Ndërkombëtar të Prishtinës (UVNP). UVNP-ja do të o...

Më shumë