“Universiteti Veror Ndërkombëtar i Prishtinës - eksperiencë...
“Universiteti Veror Ndërkombëtar i Prishtinës - eksperiencë...

Rreth 350 ishte numri i studentëve pjesëmarrës në edicionin e 17-të Universitetit Veror Ndërkombëtar të Prishtinës, mbajtur këtë vit në periudhën 03-14 korrik. Përshtyp...

Më shumë
Nxënësit kosovarë, të udhëhequr nga profesorë të UP-së, shë...
Nxënësit kosovarë, të udhëhequr nga profesorë të UP-së, shë...

Ekipi i Kosovës ka fituar një medalje të bronztë dhe dy medalje nderi në Olimpiadën Ndërkombëtare të Matematikës, të mbajtur në Rio De Janiero të Brazilit. Skuadra kosov...

Më shumë

Universiteti i Prishtinës

Programi i punës

PROJEKT PROGRAMI I PUNËS SË REKTORIT DERI MË 30.9.2020

Shkarko
Statuti

STATUTI I UNIVERSITETIT TË PRISHTINËS ”HASAN PRISHTINA”

Shkarko
Strategjia

PLANI STRATEGJIK I UNIVERSITETIT TË PRISHTINËS 2017-2019

Shkarko

Menaxhmenti

99,757

FOLLOWERS

11,223

CLASSES COMPLETE

71,774

STUDENTS

1449

PROFESSORS

Bursa Studimi

Jun

Erasmus + në Justus-Liebig-Universität Giessen, Gjermani

read more 28
Erasmus + në Justus-Liebig-Universität Giessen, Gjermani

Jun

Erasmus + në Philipps-Universität Marburg, Gjermani

read more 22
Erasmus + në Philipps-Universität Marburg, Gjermani

Jun

Erasmus+ në Aleksandras Stulginskis, Lituani

read more 15
Erasmus+ në Aleksandras Stulginskis, Lituani

Jun

Cumhuriyet University, Turqi

read more 14
Cumhuriyet University, Turqi

Rekomandime

I will never forget the time I spent in Prishtina. I believe that applying to PISU was definitely one of the best decisions I've made during my master program.

Ikumi Ishidate- Happy Student

International Summer university of Prishtina, is one of the best experiences which every student of Kosovo should undergo.

Gylymser Hoxhaj- Happy Student